+45 5046 9015 kontakt@trineuldall.dk

Jeg har mange års erfaring med nedenstående ydelser, og kan hjælpe dit firma med nye, gode tiltag. Se anbefalinger her.

  • Freelance grafiker

Fra idé til produktion: Jeg kan designe bannere, skilte, logoer, længere komplekse instruktioner og meget mere. Hvis du ønsker det, kan jeg varetage det hele fra A-Z, inklusiv al kommunikation med trykkeri.

  • Opsætning af din wordpress-hjemmeside

Du bestemmer selv din host, fx one.com. Jeg installerer og tilpasser tema efter nærmere aftale. Backup-setup, klargøring til SEO og ekstra sikkerhed følger med. Søgemaskineoptimeringsarbejdet aftales på timebasis.

  • Opdatering af din hjemmeside

Er det ikke lige dig at nørkle med at få indholdet på din wordpress-hjemmeside til at se pænt ud, så hjælper jeg dig. I samme omgang har du mulighed for at få tilpasset billederne, så kontrast, størrelse og beskæring bliver flot. Jeg tager gerne ansvar for tekstforfatning, også. Eventuelt baseret på interviews.

  • Strategi for sociale medier

Jeg kan rådgive og eksekvere indenfor anvendelsen af de rette platforme på den bedste måde med løbende evaluering. Det kan være annoncering (LinkedIn, Facebook, Instagram og Twitter) eller almindeligt indhold, såsom løbende nyhedsopdateringer.

  • Udvikling af kommunikationsstrategi

Har dit firma brug for strategisk sparring og konkret udvikling af en strategisk kommunikationsplan, kan jeg hjælpe jer videre.

Mød mig over en kaffe – ring 5046 9015 / skriv på kontakt@trineuldall.dk

Dit navn

Din e-mail

Emne

Din besked

Søg