skip to Main Content
  • Freelance grafiker

Fra idé til produktion: Skal du have dine personligt designede bannere, skilte, logoer eller roll ups? J

Jeg varetager processen fra A-Z, inklusiv al kommunikation med trykkeri. Se et eksempel på politisk kampagnemateriale her. Jeg har altid været kreativt anlagt og nyder at få design til at spille med farver, typografi og budskaber.

  • Opsætning eller opdatering af din wordpress-hjemmeside

 Jeg installerer og tilpasser tema efter nærmere aftale. Brug af tema er med til at holde prisen nede og giver dig samtidig en masse gode funktioner, du kan vælge til eller fra. Backup-setup, klargøring til SEO og ekstra sikkerhed følger med. Søgemaskineoptimeringsarbejdet aftales på timebasis.

  • Bestil en konsulentrapport med en analyse af forbedringsforslag til din virksomheds udnyttelse af online-mulighederne

En del af mit speciale er at analysere, hvordan virksomheder fremtræder online i forhold til omgivelser, kunder og konkurrenter. Er du i tvivl om, hvorvidt I udnytter onlinemulighederne godt nok, set med nye øjne og vurderet nøgternt udefra, så bestil en vurderingsrapport.

  • Strategi for sociale medier og nyhedsbreve

Ved du, hvor effektivt og billigt det er at markedsføre din virksomhed med nyhedsbreve? Jeg kan sørge for, at du kommer i gang med det gratis nyhedsbrevssystem Mailchimp. Jeg kan også rådgive og eksekvere indenfor anvendelsen af de rette SoMe-platforme (LinkedIn, Facebook, Instagram og Twitter).

  • Iværksætterrådgivning

I 2010 startede jeg selv som socialøkonomisk iværksætter. Det er helt sikkert den største udfordring, jeg nogen sinde har givet mig selv. Også de største succeser. Og desværre kastede jeg håndklædet i ringen efter 6 år, men hvor har jeg lært meget! Derfor er jeg også blevet frivillig mentor igennem Dansk Journalistforbund og nyder for øjeblikket at hjælpe en mand i gang med sin socialøkonomiske medievirksomhed. Kontakt mig, hvis du vil høre om mulighederne for et rådgivningsforløb. Jeg laver ikke flere frivillige mentoraftaler pt, men min timepris er ikke høj.

Mød mig over en kaffe – ring 5046 9015 / skriv på kontakt@trineuldall.dk

Har du lyst til at følge med i, hvilke kunder jeg arbejder for, og hvad jeg laver, så tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Det kommer ikke så tit, og kan nemt afmeldes igen 🙂

{captcha}

Back To Top