+45 5046 9015 kontakt@trineuldall.dk
Google certifikat i Digital Marketing Trine Uldall

Google certifikat i Digital Marketing, Trine Uldall

Google certificering i Digital Marketing

Jeg er Google certificeret i Digital Marketing, hvilket betyder, at du trygt kan bruge mig inden for søgemaskineoptimering, e-mail marketing, sociale medier, e-handel og webanalyse. Kort fortalt.

  • Bestil en konsulentrapport med en analyse af forbedringsforslag til din virksomheds udnyttelse af online-mulighederne

En del af mit speciale er at analysere, hvordan virksomheder fremtræder i forhold til omgivelser, kunder og konkurrenter. Er du i tvivl om, hvorvidt I udnytter alle de bedste muligheder godt nok, set med nye øjne og vurderet nøgternt udefra, så bestil en rapport med en vurderingsrapport med forslag til forbedringer.

  • Freelance grafiker

Fra idé til produktion: Skal du have dine personligt designede bannere, skilte, logoer eller roll ups? Hvis du ønsker det, kan jeg varetage det hele fra A-Z, inklusiv al kommunikation med trykkeri. Se et eksempel på politisk kampagnemateriale her. Jeg har altid været kreativt anlagt og nyder at få design til at spille med farver, typografi og budskaber.

  • Strategi for sociale medier og nyhedsbreve

Ved du godt, hvor effektivt og billigt det er at markedsføre din virksomhed med nyhedsbreve? Jeg kan nemt og hurtigt sørge for, at du kommer i gang med det gratis nyhedsbrevssystem Mailchimp. Jeg kan også rådgive og eksekvere indenfor anvendelsen af de rette SoMe-platforme (LinkedIn, Facebook, Instagram og Twitter).

  • Opsætning eller opdatering af din wordpress-hjemmeside

Du bestemmer selv din host, fx one.com. Jeg installerer og tilpasser tema efter nærmere aftale. Backup-setup, klargøring til SEO og ekstra sikkerhed følger med. Søgemaskineoptimeringsarbejdet aftales på timebasis. Det kan også være, at det er tid til at få ændret lidt i strukturen, teksterne eller billedmaterialet? Lad os finde en god pris.

  • Iværksætterrådgivning

I 2010 startede jeg selv som socialøkonomisk iværksætter. Det er helt sikkert den største udfordring, jeg nogen sinde har givet mig selv. Også de største succeser. Og desværre kastede jeg håndklædet i ringen efter 6 år, men hvor har jeg lært meget! Derfor er jeg også blevet frivillig mentor igennem Dansk Journalistforbund og nyder for øjeblikket at hjælpe en mand i gang med sin socialøkonomiske medievirksomhed. Kontakt mig, hvis du vil høre om mulighederne for et rådgivningsforløb. Jeg laver ikke flere frivillige mentoraftaler pt, men min timepris er ikke høj.

Mød mig over en kaffe – ring 5046 9015 / skriv på kontakt@trineuldall.dk

Har du lyst til at følge med i, hvilke kunder jeg arbejder for, og hvad jeg laver, så tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Det kommer ikke så tit, og kan nemt afmeldes igen 🙂

Søg