skip to Main Content

OMFORMULER – KOMMER FRA CAMILLA RYESGAARD

Forretningsudvikling

Er du havnet her, så er det sandsynligvis fordi du ønsker hælp til at få flere kunder eller vil have digitale produkter på hylden. Jeg har hjulpet hundredvis af selvstændige og mindre virksomheder som sparringspartner, coach og business mentor … jeg kan også hjælpe dig!
* Personlig Sparring

2 timers personlig sparring på din business. Læs mere om sparring her >
* Business Mentor

Et personligt forløb på ½ år hvor vi sammen finder frem til dit specifikke mål for f.eks. flere kunder, et digitalt produkt, en medlemsside eller andet og hver måned sparrer på din proces, så du når sikkert i mål. Læs mere om mentoring her >

Back To Top

Har du lyst til at følge med i, hvilke kunder jeg arbejder for, og hvad jeg laver, så tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Det kommer ikke så tit, og kan nemt afmeldes igen 🙂